Informasjon om Gymfestivalen 1.-2. juni

Nå nærmer det seg Gymfestival 🙂 Alle partiene øver på felles program som vises frem på stevne søndag 2. juni kl 15. Alle gymnastene må stille i drakt og klubbtrøye. Ta kontakt med oss for kjøp eller behov for leie. Dette er et stort arrangement med ca 1100 deltagere, så det er veldig viktig at voksne tar ansvar for sine barn gjennom dagen. Det er bindende påmelding. Klubben har forhåndsbetalt og sponser deler av arrangementet, og tar derfor avmeldingsgebyr på kr. 200,-

Snakk med barna om viktigheten av at de hører på trenerne og holder seg samlet til gruppen. Ta kontakt med oss dersom dere lurer på noe eller det er noe vi trenere bør informeres om i forkant.

Partiene i 1.-4. klasse deltar kun på søndag 2. juni. Oppmøte i Kjølnesparken kl 10. Nøyaktig oppmøtested legges ut på Spond. Det er fellestrening fra kl 10.30, så det er viktig at vi møter i god tid så alle finner frem. Alle får lunsj og det er åpen kiosk, men ta gjerne med niste og godt med drikke.

Parti 5.-6. klasse deltar både lørdag og søndag. Oppmøte i Kjølnesparken lørdag 1. juni kl 8.30. Nøyaktig oppmøtested legges ut på Spond. Det er trening fra kl 9-11 og ulike aktiviteter gjennom dagen. Fellestrening kl 16.30-17.30, så de som ikke skal delta på kveldsarrangementet eller overnatte kan reise hjem etter dette. Alle får lunsj på søndag, men må selv ordne lunsj på lørdag. Det er kiosk, men ta gjerne med niste og godt med drikke. Det vil bli mulighet for å bade innendørs, så ta med badetøy de som vil. De som er usikre i vann må ha følge av en voksen. Grillmat og skumparty på kvelden. Søndag er det trening fra kl 9.30, så de som ikke overnatter må komme senest kl 9.

Parti 7.-8. klasse deltar både lørdag og søndag. Oppmøte i Kjølnesparken lørdag 1. juni kl 12. Nøyaktig oppmøtested legges ut på Spond. Det er trening fra kl 13 og ulike aktiviteter gjennom dagen. Fellestrening kl 16.30-17.30, så de som ikke skal delta på kveldsarrangementet eller overnatte kan reise hjem etter dette. Alle får lunsj på søndag, men må selv ordne lunsj på lørdag. Det er kiosk, men ta gjerne med niste og godt med drikke. Det vil bli mulighet for å bade innendørs, så ta med badetøy de som vil. De som er usikre i vann må ha følge av en voksen. Grillmat og skumparty på kvelden. Søndag er det trening fra kl 12.30, så de som ikke overnatter må komme senest kl 12.

Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen