God sommer!

Tusen takk for deltakelsen på Gymfestivalen! Så moro å se gymnastene vise frem programmet vi har øvd på i flere uker. Med innmarsj, drakter, medaljer og strålende vær, ble det en fantastisk opplevelse for både store og små. Veldig stas å vise frem fanen vår også, som de eldste gymnastene har laget i samarbeid med Husflidslaget.

Vi krysser fingrene for halltid og at vi kan tilby turn fra 1. klasse og oppover fra høsten. De som har plass på parti videreføres automatisk til høstsemesteret. For utmelding kontakt post@midttelemarkturn.no eller gi beskjed i Spond. De som står på venteliste tar vi kontakt med så snart det er ledig plass.

Følg gjerne fb-gruppen Kjøpe, selge, bytte turntøy i Midt-Telemark 

Ønsker alle en riktig god sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen